Aktualni događaji | 12/04/23

Projekcija putopisnog serijala "DESTINATION FRANCOPHONIE" u suradnji s Francuskom alijansom Osijek

06/04/23 - 06/04/23 20:00

U četvrtak, 6. travnja s početkom u 20 sati u Kulturnom centru Osijek bit će prikazan putopisni serijal „Destination francophonie“ kojim će Francuska alijansa Osijek uoči TV premijere, predstaviti i javno prikazati dokumentarac koji je francuska državna TV kuća TV5Monde snimila po i o Hrvatskoj - Osijeku, Zagrebu, Petrinji, Splitu, Korčuli, Dubrovniku i koja „putuje“ u preko 450 milijuna domova na svim kontinentima.

Francuska alijansa Osijek, u suradnji s Kulturnim centrom Osijek organizira javno prikazivanje putopisnog serijala „Destination francophonie“. U dvije epizode od 26 minuta predstavljeni su hrvatski gradovi Zagreb, Petrinja, Osijek, Split, Korčula i Dubrovnik, prikazujući pritom ljepote, ali i turističku ponudu naših gradova.

Ulaz na projekciju je slobodan, a podnaslovi su na hrvatskom. Dođite u četvrtak, 6. travnja u 20 sati u Kulturni centar i pogledajte sliku prekrasne Hrvatske i našeg Osijeka iz očiju i kroz objektiv francuza, a koja će zahvaljujući ovom dokumentarcu obići milijune francuskih domova.