Aktualni događaji | 06/03/24

PRIČA MI SE PRIČA -TRI PRAŠČIĆA - koncertno čitanje bajke uz glazbu i ilustracije uživo

09/03/24 - 09/03/24 11:00

Pričaonica, čitaonica i igraonica, uz glazbu i ilustracije – Teatar Poco Loco sprema nam koncertno čitanje bajke Tri praščića uz glazbu i ilustracije uživo ove subote, 9. ožujka s početkom u 11.00 sati u Kulturnom centru Osijek.
PRIČA MI SE PRIČA naziv je projekta kojeg provode Teatar Poco Loco u partnerstvu s Centrom za odgoj i obrazovanje Vinko Bek. Projekt je dio programa Ministarstva kulture i medija RH koji omogućuju pristup i dostupnost kulturnih sadržaja za osobe s invaliditetom i djecu i mlade s teškoćama u razvoju u Hrvatskoj.

Na subotnju predstavu u Osijeku Teatar Poco Loco pozvao je tri mala brata praščića, koji će ostaviti sve svoje važne poslove kojima se bave (kupanje u blatnom jezercu, brojanje kamenčića, odgonetavanje oblika oblaka, prodavanje zjaka) samo da bi vam ispričali priču o jednoj situaciji kad ih je vuk htio pojesti, ali nije uspio.
Praščići će naučiti da je u životu važno truditi se i raditi svaki posao valjano i pošteno. I zato će zgrabiti pile, čekiće, sjekire, čavliće i sagraditi čvrste kućice da se obrane od vuka!

Predstava je namijenjena prvenstveno polaznicima Centra za odgoj i obrazovanje Vinko Bek, ali bit će dostupno i 30 besplatnih ulaznica za građanstvo koje možete preuzeti na porti Kulturnog centra Osijek od pon-sub 7-23 sata.
Ulaz na predstavu bez ulaznice neće biti moguć. Zbog ograničenog broja mjesta, požurite po svoje ulaznice!

Igraju: Dean Krivačić, Maja Katić, Zrinka Kušević, Petra težak, ranjo Stojaković, Renata Carola Gatica