Aktualni događaji | 10/06/24

OTVORENE PRIJAVE za 4. vikend radionicu suvremenog plesa- RADIONICA PLESNE IMPROVIZACIJE

15/06/24 - 16/06/24 10:00

Otvorene su prijave za 4. vikend radionicu suvremenog plesa  - „Radionicu plesne improvizacije“ pod vodstvom plesne pedagoginje Martine Terzić koja će se u Kulturnom centru Osijek održati 15. i 16. lipnja od 10-12 sati. Prijave se šalju na e-mail adresu: info@kulturni-centar.hr.

Kulturni centar Osijek u suradnji s plesnom pedagoginjom Martinom Terzić pokrenuo je Ciklus 4 vikend radionice suvremenog plesa za odrasle. U subotu, 15. lipnja i u nedjelju, 16. lipnja , u terminu od 10-12 sati, slijedi nam 4. i posljednja u nizu po redu vikend radionica.

Zadnja u nizu vikend radionica suvremenog plesa je Radionica plesne improvizacije, temelji se na razvijanju sposobnosti kreacije pokreta u trenutku. U prvom dijelu radionice polaznici će usvajati osnovne alate za lakši pristup improvizaciji. Radit će se na različitim improvizacijskim okvirima koji se mogu temeljiti na asocijacijama, auditivnim ili vizualnim podražajima i zadacima. Drugi dan planirane su improvizacije u oblicima sola, dueta i grupne improvizacije na temelju jednostavnih zadataka. Za kraj, radionica će se  završiti improvizacijskim jamom, uz podršku voditeljice, u kojem će se na licu mjesta kreirati kraća koreografska cjelina na temelju usvojenih alata.

Cijena vikend radionice je 30 eura. Po prijavi putem e-maila, radionica se plaća na porti Kulturnog centra Osijek.

Za sudjelovanje u radionicama NIJE potrebno prethodno plesno iskustvo, iako je dobro došlo.

Broj polaznika po grupi je ograničen te Vas molimo da svoju prijavu pošaljete što prije kako bi osigurali svoje mjesto.

U prijavi navesti:

IME I PREZIME

DATUM ROĐENJA

PRETHODNO PLESNO ISKUSTVO: DA ili NE (Ako DA- navesti kratko vrstu plesa i koliko dugo ste se bavili plesom).