Aktualni događaji | 18/08/22

OLJKIĆ: Projekcija animiranog filma za djecu GORDON I PADDY!

20/08/22 - 20/08/22 11:00

U subotu, 20.8. u 11.00 sati dovedite svoje klince u Kulturni centar Osijek – u sklopu OLJKIĆ-a prikazujemo animirani film za djecu „Gordon& Paddy“ o žabcu detektivu Gordonu i mišici Paddy, koji zajedno pokušavaju riješiti misteriju nestalih lješnjaka koju je prijavila lokalna vjeverica. Crtić švedske redateljice Linde Hambäck, sinkroniziran je na hrvatski jezik.

Program Osječkog ljeta kulture za djecu  - OLJKIĆ, u subotu, 20. kolovoza u 11.00 sati donosi projekciju dječjeg animiranog filma „Gordon & Paddy“, a predstavu Ježeva kućica u sklopu OLJKIĆ-a vaši će najmlađi imati priliku pogledati u novom terminu - u subotu, 27. kolovoza u 11.00 sati u Kulturnom centru Osijek.

Šef policijske uprave, žabac Gordon, sprema se za mirovinu i mora pronaći novog pomoćnika koji će ga zamijeniti. Pametna mišica odličnoga njuha Paddy čini se kao idealan kandidat. Zajedno pokušavaju riješiti Gordonov posljednji slučaj, misteriju nestalih lješnjaka koju je prijavila lokalna vjeverica. Je li ih možda uzela lukava lisica? Gordon i Paddy će uskoro saznati.

Crtani film „Gordon i Paddy“ animirana je adaptacija dječje knjige autora Ulfa Nilssona. Film je premijerno prikazan na Berlinaleu.

Projekcija animiranog filma za djecu „Gordon i Paddy“ u sklopu OLJKIĆ-a održat će se u subotu, 20. kolovoza s početkom u 11 sati u Kulturnom centru Osijek. Film traje 65 minuta. Ulaz je SLOBODAN.

OLJKIĆ se nastavlja u subotu, 27. kolovoza predstavom za djecu JEŽEVA KUĆICA kazališta Smješko iz Zagreba. Predstava Ježeva kućica održat će se u Kulturnom centru Osijek, s početkom u 11 sati. Ulaz SLOBODAN.

Gordon i Paddy

animirani, Švedska, 2017

REŽIJA: Linda Hambäck

Trajanje: 65 minuta