Aktualni događaji | 24/02/23

Nove izvedbe predstave "NEMOŠ POBJEĆ OD NEDJELJE" u OŽUJKU!

01/03/23 - 03/03/23 20:00

U srijedu, 01.03., četvrtak, 02.03. i u petak, 03.03. u Kulturnom centru Osijek održat će se nove izvedbe predstave "NEMOŠ POBJEĆ OD NEDJELJE". Predstava nastala prema popularnom tekstu nagrađivane Tene Štivičić, u produkciji Kulturnog centra Osijek, i u izvedbi osječkih glumaca Antonije Mrkonjić i Dominika Karaule, na rasporedu je tri dana zaredom pa ne propustite (novu) priliku da ju pogledate.

Izvedbe u ožujku:

SRIJEDA, 01.03./20.00 sati/ Mala dvorana Kulturnog centra Osijek
ČETVRTAK, 02.03./20.00 sati/ Mala dvorana Kulturnog centra Osijek
PETAK, 03.03./20.00 sati/Mala dvorana Kulturnog centra Osijek

Cijena ulaznice: 5,00 EURA

Prodaja ulaznica: Na porti Kulturnog centra Osijek (Trpimirova 2/a, Osijek) počevši od ponedjeljka 27.02. od 7-22 sata ili sat vremena prije početka predstave.
Rezervacija ulaznica na e-mail: info@kulturni-centar.hr.

O PREDSTAVI:
Jezik ove predstave bliži je vašem životu i rečenicama koje ste čuli ili izgovorili od bilo kojeg dosad. Ona i On likovi su ove priče, a kao i svaka druga priča o odnosu muškarca i žene, i ova je pred svoje likove stavila cijeli raspon situacija, duhovitih i bolnih, svakodnevnih i epskih... Uživajte u priči Njega i Nje, prisjećajući se i one važnije- Svoje priče.
Nova generacija osječkih glumaca Antonia Mrkonjić i Dominik Karaula donose u kazališni život grada energičnu predstavu kojom je Kulturni centar Osijek pokrenuo vlastitu kazališnu produkciju. Nakon nje,  slijedila su još dva premijerna naslova: „MAJKEMI“ u režiji Stjepka Galovića Kandžije i „PLIŠANA REVOLUCIJA“ autorskog tima Vanje Jovanovića i Mateja Sudarića, a koje će gledatelji također imati prilike gledati u ožujku.