Aktualni događaji | 14/06/21

Nove izvedbe predstave „ANA, NJEZINE NAJBOLJE NAMJERE” (19. i 21.6.)

19/06/21 - 21/06/21 21:00

Kulturni centar Osijek ponovno će ugostiti sjajnu predstavu „Ana, njezine najbolje namjere” nastalu u koprodukciji Kulturnog centra Osijek i kazališta Oberon iz Koprivnice.

Stvorena iz motiva autobiografskih romana Ingmara Bergmana - "Rođeni u nedjelju", "Razgovori u četiri oka", "Najbolje namjere" i autobiografije "Moj život", djela govore o Bergmanovu ocu i majci, njegovoj obitelji te su bila izravna inspiracija za ovu dramu.

Drama govori o Ani i Henriku, ženi i mužu koji pokušavaju očuvati svoju ljubav koja se potrošila u dvije godine braka. Priča je to o dvoje ljudi koji pokušavaju živjeti zajedno, isprepletena ljubavlju, nasiljem i lažima prema djeci i njima međusobno. 

Ana želi imati svoj život i pokušava se izvući iz zadanih okvira koje diktiraju obitelj, okolina i suprug. Svome suprugu otkriva kako ga je prevarila s mlađim muškarcem i tako bježi u preljub. Nakon toga se Henrik lomi i počinje kontrolirati Anu kako bi je zadržao za sebe. 

Tekst i režiju potpisuje Damir Mađarić, a glume Maja Lučić i Vjekoslav Janković

Predstava je premijerno izvedena u svibnju 2021. godine i od tada je izazvala velik interes i odaziv osječke publike.
Nove izvedbe su na rasporedu 19. i 21.6., i to na novouređenoj krovnoj terasi Kultrnog centra Osijek.

DATUMI PREDSTAVA
Kulturni centar Osijek – krovna terasa

19. lipnja 2021. (subota) / 21:00 sat

21. lipnja 2021. (ponedjeljak) / 21:00 sat

Zbog pridržavanja aktualnih epidemioloških mjera, ograničen je broj gledatelja zbog čega je obvezna rezervacija karata. 

Cijena ulaznice je 20,00 kuna. Rezervacije ulaznice/a su obvezne i vrše su putem e-maila na adresu: info@kulturni-centar.hr ili telefonom 031/328-955.
Rezervirane ulaznice preuzimaju se i plaćaju na dan predstave, pola sata prije početka predstave (od 20:30h do 21:00h)..