Aktualni događaji | 21/04/23

Nova prilika za pogledati našu hit predstavu "NEMOŠ POBJEĆ OD NEDJELJE"!

29/04/23 - 29/04/23 20:00

U subotu, 29.4. s početkom u 20.00 sati dođite uživati u kazališnoj predstavi „Nemoš pobjeć od nedjelje“ nastaloj prema popularnom tekstu nagrađivane Tene Štivičić, u produkciji Kulturnog centra Osijek, i u izvedbi osječkih glumaca Antonije Mrkonjić i Dominika Karaule. Provjerite zašto i nakon skoro 20 izvedbi, publika i dalje zadovoljno i s osmijehom na licu izlazi s ove predstave.

SUBOTA, 29.04./20.00 sati/ Mala dvorana Kulturnog centra Osijek
Cijena ulaznice: 5,00 EURA
Prodaja ulaznica: Na porti Kulturnog centra Osijek (Trpimirova 2/a, Osijek) svaki dan (osim nedjelje) od 7-22 sata.

O PREDSTAVI:
Jezik ove predstave bliži je vašem životu i rečenicama koje ste čuli ili izgovorili od bilo kojeg dosad. Ona i On likovi su ove priče, a kao i svaka druga priča o odnosu muškarca i žene, i ova je pred svoje likove stavila cijeli raspon situacija, duhovitih i bolnih, svakodnevnih i epskih... Uživajte u priči Njega i Nje, prisjećajući se i one važnije - Svoje priče.
Nova generacija osječkih glumaca Antonia Mrkonjić i Dominik Karaula donose u kazališni život grada energičnu predstavu kojom je Kulturni centar Osijek pokrenuo vlastitu kazališnu produkciju. Nakon nje,  slijedila su još dva premijerna naslova: „MAJKEMI“ u režiji Stjepka Galovića Kandžije i „PLIŠANA REVOLUCIJA“ autorskog tima Vanje Jovanovića i Mateja Sudarića.