Aktualni događaji | 09/01/24

KC pokreće STUDIO SUVREMENOG PLESA za srednjošlolce!

20/01/24 - 20/01/24 11:00

Kulturni centar Osijek počevši od veljače pokreće Studio za suvremeni ples za srednjoškolski uzrast pod vodstvom plesne pedagoginje Martine Terzić.
Audicija za buduće polaznike održat će se u subotu, 20. siječnja s početkom u 11.00 sati u Studiju 101 Kulturnog centra Osijek.

Studio za suvremeni ples Kulturnog centra obuhvatit će program suvremenog plesa pod vodstvom plesne pedagoginje Martine Terzić. Riječ je o programu namijenjenom srednjoškolcima od 1.-4. razreda srednje škole. Počevši od 1.02., u rasporedu 3 puta tjedno po 90 minuta, polaznici studija suvremenog plesa KC-a istraživat će suvremeni plesni izraz uz profesionalno vodstvo. Mjesečna članarina je 50 eura.

Obzirom na ograničen broj polaznika Studija, za upis u Studio suvremenog plesa KC-a potrebno je proći audiciju koja će se održati u subotu, 20.1. s početkom u 11.00 sati u Kulturnom centru Osijek. Audicija se sastoji od vođenih vježbi te zadane plesne sekvence. Na audiciju je potrebno doći u udobnoj radnoj odjeći- višeslojno se odjenuti i ponijeti bočicu vode.

Prijave za audiciju poslati na e-mail adresu: info@kulturni-centar.hr zaključno s 18.1.2024. U e-mailu prijave navesti:
IME I PREZIME
DATUM ROĐENJA
PLESNO ISKUSTVO DA-NE (zaokružiti)

U slučaju velikog broja prijavljenih, kandidati će biti raspoređeni u svije skupine o čemu će biti pravovremeno obaviješteni.