Aktualni događaji | 27/01/23

Dvije nove izvedbe predstave NEMOŠ POBJEĆ OD NEDJELJE!

01/02/23 - 02/02/23 20:00

U srijedu, 01.02. i u četvrtak, 02.02. u Kulturnom centru Osijek, ne propustite novu priliku, točnije, dvije nove prilike za pogledati predstavu "NEMOŠ POBJEĆ OD NEDJELJE" u produkciji Kulturnog centra Osijek!

Za vas smo u veljači pripremili dvije dodatne izvedbe predstave, koje su na rasporedu u Maloj dvorani Kulturnog centra Osijek,
SRIJEDA, 01.02., 20.00 sati
ČETVRTAK, 02.02., 20.00 sati

Cijena ulaznice: 5,00 EURA

Prodaja ulaznica: Na porti Kulturnog centra Osijek (Trpimirova 2/a, Osijek) počevši od ponedjeljka 30.01. od 7-22 sata ili sat vremena prije početka predstave.
Rezervacija ulaznica na e-mail: info@kulturni-centar.hr.

O PREDSTAVI:
Jezik ove predstave bliži je vašem životu i rečenicama koje ste čuli ili izgovorili od bilo kojeg dosad. Ona i On likovi su ove priče, a kao i svaka druga priča o odnosu muškarca i žene, i ova je pred svoje likove stavila cijeli raspon situacija, duhovitih i bolnih, svakodnevnih i epskih... Uživajte u priči Njega i Nje, prisjećajući se i one važnije- Svoje priče.
Nova generacija osječkih glumaca Antonia Mrkonjić i Dominik Karaula donose u kazališni život grada energičnu predstavu kojom Kulturni centar Osijek pokreće vlastitu kazališnu produkciju, a u kojoj nas uskoro očekuju još dvije premijere. Prva od njih jedna je od najizvođenijih hrvatskih drama nagrađivane Tene Štivičić NEMOŠ POBJEĆ OD NEDJELJE.