Aktualni događaji | 11/06/21

ATHEIST RAP u Novoj rupi

02/07/21 - 02/07/21 20:00

Udruga Atomac u suradnji s Kulturnim centrom Osijek s ponosom najavljuje ljetni ciklus Koncerata u Osijeku u koji se, nakon turbulentnog razdoblja lockdowna, belosveckih kriza i inoga, vraćamo jako i eksplozivno!

Udruga Atomac razveselila nas je potvrdom tri velika open-air koncerta čiji je cilj, u skladu s nazivom Udruge, razvijati i promovirati urbanu scenu Osijeka. Jednako ponosno najavljuju i (najmanje) dvije večeri u kojima će vam se predstaviti novi lokalni bendovi.
Atheist Rap, Mašinko i Debeli Precjednik su potvrđeni headlineri koji će predvoditi ovu ljetnu priču!

No, s prvom svirkom idu jako!

Svima dobro znani matori pokvarenjaci i stari šogori, Atheist Rap prvi preuzimaju pozornicu Nove rupe već u petak 02.07. uz podršku županjskih stonera Gunsliger's Bride.
Na Atheiste stvarno ne treba trošiti previše riječi pa ćemo samo podsjetiti da su zadnju svirku u Osijeku imali (iz ove perspektive pradavne) 2019., dok su posljednji besplatni open-air gig „u našem šoru“ održali, vrlo vjerojatno, još 2001. kada su održali jedan od svojih najlegendarnijih koncerata u Osijeku, na prostoru 'amfiteatra' kod Katakombi.
Na spomenutom koncertu bilo je sasvim sigurno najmanje 2000 ljudi...ne bi bilo loše 20. obljetnicu obilježiti novim rekordom! Ali i posve realno - svi koncerti koji se održavaju u Novoj rupi potpuno su besplatni za sve željne dobre mjuze i još bolje zabave.

Treba li vam još kakav dodatni poziv?!

 

*Autor naslovne fotografije: Mikica Andrejić