Aktualni događaji | 07/11/23

13. i 14. 11. Na rasporedu su izvedbe predstave "MAJKEMI" !

13/11/23 - 14/11/23 20:00

Kazališna predstava „MAJKEMI“ nastala u režiji Stjepka Galovića Kandžije i produkciji Kulturnog centra Osijek na rasporedu je u ponedjeljak, 13.11. i utorak, 14.11. u 20.00 sati u Maloj dvorani KC-a Osijek!

Predstava je nastala prema originalnom tekstu i u režiji Stjepka Galovića Kandžije, koji na scenu KC-a postavlja jednu osječku priču, osječkog autora, s osječkim glumcima, slengom i pjesmama, o osječkom životu, koju svaki, a osobito mladi čovjek, može razumjeti kao da je njegova osobna. 

Ovo je priča o odrastanju tri srednjoškolska prijatelja: prijateljstvu, obiteljskim odnosima, potrazi za (prvim i pravim)ljubavima, njihovim (možda) nadrealnim ambicijama koje suočene s (ne)realnošću, bez moraliziranja i uljepšavanja, ali uz puno humora i empatije, ispadnu, zapravo, posve normalne životne priče. Riječima redatelja: „Predstava je to s 8 originalnih songova i 68 ne toliko originalnih psovki“. Jer ipak u kazalište prenosimo život, zar ne?

Nova generacija osječkih mladih glumaca: Hana Schӧnfeld, Grgur Grgić i Matko Duvnjak Jović igraju glavne uloge u ovoj predstavi namijenjenoj prvenstveno mladoj publici, srednjoškolcima i studentima.

Ponedjeljak, 13.11. / 20.00 sati/ Mala dvorana Kulturnog centra Osijek  
Utorak, 14.11./20.00 sati/ Mala dvorana Kulturnog centra Osijek
Cijena ulaznice: 5,00 eura
Prodaja ulaznica: Na porti Kulturnog centra Osijek (Trpimirova 2/A, Osijek) svaki dan (osim nedjelje) od 7-22 sata.

Tekst/režija: Stjepko Galović
Dramaturgija: Maja Sviben
Scenografija: Davor Molnar
Kostimografija: Zdenka Lacina
Glazba: Stjepko Galović, Matej Huljev, Marko Vuković
Mix master glazbe: Underdog studio
Dizajn svjetla: Igor Elek
Vizualizacije: Matea Bartolović
Dizajn plakata: Laura Iličić
Produkcija: Kulturni centar Osijek