Aktualni događaji

Nagradni natječaj "Kaleidoskop 2020"

Prijavi fotografiju, sudjeluj u nagradnom natječaju "Kaleidoskop 2020" i osvoji poklon bonove poznatih osječkih ugostitelja!Tople boje i zanimljive kreacije sinoć su obukle nove "zimske kapute" na pročelja zgrada na Trgu Ante Starčevića. Nakon što su svjetlosne kreacije dva puta posjetile osječku Tvrđu i bojama ju "prenijele" u neke druge svjetove i razveselila brojne sugrađane, od najmanjih do najstarijih, Kaleidoskop se vratio u najljepše i srcu najtoplije doba u godini. Kako nam je u ovoj izazovnoj 2020. dosta toga ograničeno i uskraćeno ovo je samo mali poklon za Osječanke i Osječane. 

Festival svjetlosnih kreacija možete obići i danas (23. prosinca) na Trgu Ante Starčevića s početkom od 18:00h do 22:00h. Radi što boljeg doživljaja i ugođaja ponovno će se ugasiti javna rasvjeta u to vrijeme, a također mnogi lokali na Trgu će se pridružiti akciji gašenjem svjetala u svojim izlozima i reklama na što im upućujemo riječi zahvale. Projekt podržavaju Osječko-baranjska županija, Grad Osijek i Turistička zajednica Grada Osijeka. 

Ovogodišnje zimsko izdanje Kaleidoskopa uvertira je za nove dimenzije festivala svjetla koje nam dolaze u nadolazećoj godini! Ne zaboravite napuniti baterije mobitela i fotića, izoštriti oko za detalje jer najbolji će biti nagrađeni u našem nagradnom natječaju "Kaleidoskop 2020"!

Pravila nagradnog natječaja „Kaleidoskop 2020“

Kulturni centar Osijek (Ul. Kneza Trpimira 2/a, 31000 Osijek, OIB:32129097612) organizira natječaj pod nazivom „Kaleidoskop 2020“ u svrhu izbora najboljih i najkreativnijih fotografija s Festivala svjetlosnih kreacija - Kaleidoskopa održanog na Trgu Ante Starčevića u Osijeku.

Natječaj će se provoditi putem Facebook stranice Kulturnog centra Osijek, a u natječaju mogu sudjelovati sve osobe koje u navedenom razdoblju uspješno podnesu autorsku fotografiju. 

Fotografija se prijavljuje isključivo u digitalnom obliku slanjem u Inbox Facebook stranice Kulturnog centra Osijek. 

Trajanje natječaja:

Natječaj traje od 23.11.2020. do 28.12.2020. Uradci se zaprimaju do 25.12.2020. do 23:00h, a objavljuju 26.12.2020.

Zaprimljene fotografije objavit će se u zajedničkom albumu s opisom autora na Facebook stranici Grada Osijeka.

Glasovanje za najbolje fotografije putem reakcija na Facebooku traje od 26.12.2020. zaključno do 28.12.2020. u 15:00 sati. Sudionici natječaja mogu poslati samo jednu fotografiju.

Nagrade:

Nagradu će dobiti najbolje 3 (tri) fotografije koje na Facebook stranici Kulturnog centra Osijek dobiju najviše glasova, odnosno pozitivnih reakcija putem gumba Sviđa mi se/Like .

Nagradni fond uključuje tri poklon bona poznatih osječkih ugostiteljskih objekata.

1. NAGRADA: Poklon bon u iznosu od 1.000,00 (tisuću) kuna u restoranu Waldinger (Županijska ulica 15, 31000 Osijek).

2. NAGRADA: Poklon bon u iznosu od 800,00 (osamsto) kuna u restoranu Pivnica i sobe Merlon (Franje Markovića 3, 31000 Osijek).

3. NAGRADA: Poklon bon u iznosu od 600,00 (šesto) kuna u restoranu American bar Dollar (Županijska ulica 5, 31000 Osijek).

*Navedeni poklon bon nije moguće zamijeniti za gotovinu i namijenjen je isključivo za navedene ugostiteljske objekte u konzumaciji hrane i pića.

Proglašenje i objava:

Proglašenje najboljih fotografija objavit će se 28.12.2020. na Facebook stranici Kulturnog centra Osijek, dok će dobitnici biti kontaktirani istim putem kojim su poslali fotografije. Samom dostavom fotografija podrazumijeva se da su sudionici natječaja suglasni s objavom osobnih podataka u svrhu provedbe natječaja.

Preuzimanje nagrade:

Dobitnici imaju pravo iskoristiti poklon bonove u roku od mjesec (trideset dana) od sljedećeg dana nakon proglašenja dobitnika.

Ako dobitnik nagradu ne iskoristi u navedenom roku, gubi pravu na istu.

Ostale važne napomene:

  -Natjecatelji smiju koristiti isključivo samo one radove (fotografije) na koje imaju autorsko pravo.

-          Kulturni centar Osijek zadržava pravo isključivanja neprimjerenih fotografija i videa iz Natječaja.

-          Dostavom fotografija sudionici natječaja daju pravo Kulturnom centru Osijeku da iste koristi u prezentaciji kao i objavama na portalima i društvenim mrežama.

-          Slanjem fotografija na nagradni natječaj, sudionici prihvaćaju sve navedene uvjete određene Pravilima natječaja.

 Upute za slanje uradaka:

-          Foto čestitku ili video čestitku potrebno je poslati porukom na Facebook stranicu Kulturnog centra Osijeka s naznakom Za nagradni natječaj ,,Kaleidoskop 2020''

-          Fotografije će se objaviti 26.12. u albumu ,,Kaleidoskop 2020. - Kulturni centar Osijek".

-          Glasanje za najbolje fotografije odvija se od trenutka objave čestitki do 28.12. u 15:00 sati. Nakon čega se glasovanje zaključava i slijedi proglašenje pobjednika.

_______________________

Foto: Marko Žuljević/SmArt