Vijest

KC Osijek preuzeo upravljanje zgradom Stare Pekare

Od 1. ožujka 2021. godine Kulturni centar Osijek je preuzeo upravljanje zgradom Stare Pekare, odnosno prostora namijenjenih društvenim i kulturnim aktivnostima.
Spomenuti prostori odnose se na tri prezentacijske sobe u prizemlju zgrade, 11 radnih prostora na drugome katu te konferencijsku dvoranu u potkrovlju.
Neke od navedenih prostora možete početi koristiti već sada, prijavom na e-mail adresu: stara.pekara.prostor@kulturni-centar.hr
Prijave će se odobravati redoslijedom zaprimanja, uz naknadu od 10 kn po terminu, uz uvjet da se aktivnosti u prostorima Stare pekare odvijaju u skladu s idejom centra - realizacija društvenih i kulturnih aktivnosti, ne-komercijalnog karaktera. Napišite željeni termin, ili termine, namjenu i kratki opis planirane aktivnosti, a povratnu informaciju očekujte s krajnjim rokom unutar 24 sata.
Trenutno je u fazi izrade aplikacija pomoću koje će se omogućiti rezervacija prostora, a preko koje će također biti javno dostupan pregled svih prostorija s njihovim popratnim opisom.

Za sve dodatne informacije možete se javiti putem gore navedene e-mail adrese. 

Želimo vam uspješan i ugodan rad u Staroj pekari!