Aktualni događaji | 16/12/21

Vrhunska jazz svirka u KC-u: Koncert BRUNO MIČETIĆ TRIJA!

16/12/21 - 16/12/21 21:00

U četvrtak, 16.12. u Kulturnom centru Osijek ugostit ćemo sjajan jazz sastav -  Bruno Mičetić Trio. Ljubitelji jazza( i ne samo oni - ljubitelji dobre glazbe i vrhunske svirke!) doći će na svoje jer ovaj Trio čine tri vrhunska glazbena individualca: Bruno Mičetić na gitari, Joe Kaplowitz na klavijaturama i Vladimir Kostadinović na bubnjevima koji  u međusobnom spoju stvaraju (trostruko) veći glazbeni užitak.

Instrumentalna virtuoznost u kombinaciji s impresivnom prezentacijom, sinergija old school (bee bop i mainstream)jazza i fusion jazz-rocka, red standarada jazz glazbe fino isprepletenih  s autorskim skladbama s funk prizvukom, i konačno, vrhunski glazbenici željni dobrih i kvalitetnih jazz svirki pred strastvenom publikom, ono je što ovaj Trio čini tako primamljivim za Nikako- NE - zaobići u njihovom prosinačkom posjetu našem gradu.

Njihova prosinačka mini turneja po hrvatskim gradovima započeta u Delnicama i Varaždinu, staje na jednu prosinačku večer u Osijeku, odakle dalje nastavljaju u legendarni zagrebački Bacchus, a onda i u Sisak.

Koncert Bruno Mičetić Trija održat će se u četvrtak, 16.12. u Maloj dvorani Kulturnog centra Osijek s početkom u 21 sat. Ulaz na koncert slobodan, bez prethodne najave, isključivo s COVID potvrdom.