Aktualni događaji | 11/01/22

Učlanite svoje najmlađe u DRAMSKI STUDIO Kulturnog centra Osijek!

11/01/22 - 18/01/22 15:00

Kulturni centar Osijek od idućeg tjedna pokreće svoj dramski studio! Novo mjesto susreta, edukacije i druženja! Ponosni smo najaviti da će se u sklopu Kulturnog centra Osijek, i u našem prostoru, pod vodstvom dramske pedagoginje Stele Macakanje Baćić odvijati dramske radionice za djecu od 8 - 10 godina. Dramski studio je aktivnost koja se gradi oko osobnosti vašeg djeteta i širi u svim smjerovima. Osim što je zabavno utjeloviti razne likove, skrivati se iza kostima, uroniti u glazbu ili sve očarati svjetlom, kazalište je također poligon za brojne druge vještine- razvoj pozornosti i koncentracije, glasovnih sposobnosti i govorničkih vještina, koordinacije, suradnje i sveukupni razvoj mašte i kreativnosti!
Pozivamo Vas da svoje najmlađe prijavite za sudjelovanje u radu Dramskog studija KC-a Osijek na e-mail adresu: info@kulturni-centar.hr zaključno s 18. siječnja 2022. godine.

Dramske radionice održavat će se srijedom u terminu od 19.30-21.00 sat (jednom tjedno, dva školska sata).

U srijedu, 19.1.2022. s početkom u 19.30 sati pozivamo Vas i na besplatni ogledni sat. Dovedite djecu da Vas uvjere da žele tu i dalje dolaziti!

Dramski studio Kulturnog centra Osijek vašoj djeci ponudit će učenje kroz dramske improvizacije, dramsku igru, pokret, ples i glazbu, razvoj kreativnog mišljenja i izražavanja - dramski odgoj na zabavan i edukativan način.

Prijave traju do 18. siječnja, putem e-maila: info@kulturni-centar.hr
Iznos mjesečne članarine: 100,00 kuna. (Korisnici socijalnih programa ostvaruju pogodnosti i izuzeća od plaćanja članarine stoga molimo da nas kontaktiraju ili napomenu isto u mailu prijave). Dramske radionice namijenjene su uzrastu od 8-10 godina.
Sudjelovanje u oglednom satu 19. siječnja 2022. godine je besplatan.