Vijest | 08/09/20

The Morenos donosi fusion jazza, bluesa i funka u Novu Rupu! - ODGOĐENO

17/09/20 - 17/09/20 21:00

Kakav odličan mix (Jazz + Blues + Funk + Jazz Latin) nam se sprema u četvrtak 17.9. na pozornici ispred Kulturnog centra Osijek jer će nas u rujansku noć zagrijati osječki bend The Morenos. Osnovani su 2018. godine, a svoje svirke baziraju na zvuku 50'ih i 60'ih godina 20. stoljeća.  

Uz autorske pjesme nezaobilazne su i kompozicije Jimmy Smitha, Dr. Lonnie Smitha, poznati jazz standard te filmske teme poput The Godfather. Članovi benda su Moreno Pletikosić, Benjamin Lamza, Mario Lovaković, Robert Tešanović i Dane Peršić. Program Nove Rupe pratite i dalje jer će se možda iza ugla krije još koje glazbeno ime.

*Ulaz je besplatan za sve posjetitelje uz ograničen broj sjedećih mjesta i uz pridržavanje epidemioloških mjera. Programi će se održati uz pridržavanje epidemioloških okvira propisanih od strane Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo, pri čemu će se posjetitelje pozvati na pridržavanje svih propisanih mjera. Tijekom programa bit će osigurana sjedeća mjesta kao i ona za visokim stolovima, a posjetitelji će u prostor održavanja moći ući nakon izmjerene tjelesne temperature, potpisane evidencije o prisustvu te obavezne dezinfekcije ruku.*