Aktualni događaji | 19/01/23

Radionice CIRKUSKIH VJEŠTINA u KC-u!

07/01/23 - 08/01/23 16:00

Pozivamo vas na radionice cirkuskih vještina: klaun tehnike, žongliranja, monocikla i balansiranja koje će održati u Kulturnom centru Osijek u subotu i nedjelju, 7. i 8. siječnja 2023. godine.

Biti cirkusant, akrobat ili klaun vještina je i - umjetnost. Savladati klaun tehnike, žonglirati, balansirati, izvoditi akrobacije na trapezu ili svili, hodati na štulama… znači koristiti svoje tijelo i um, glumiti, plesati i animirati istovremeno i biti performer ulične izvedbene umjetnosti.

Potaknite svoje klince da otkriju ovu fantastičnu disciplinu, da uče od pravih cirkuskih umjetnika i da razvijaju jedan novi talent na ozbiljno neozbiljan, edukativan i zabavan način!

Pozivamo zainteresiranu djecu u dobi između 8-10 godina da se prijave na radionice cirkuskih vještina koje će se održati u Kulturnom centru Osijek u subotu i nedjelju, 7. i 8. siječnja prema sljedećem rasporedu:

Subota, 7.1.2023.

16-18 sati: Klauniranje (voditelj radionice: Dejan Fajfer)

16-18 sati: Monocikl-balansiranje-žongliranje (voditelji radionice: Ivana Pedljo i Jasmin Dasović/Tricycle trauma)

Nedjelja, 8.1.2023.

16-18 sati: Klauniranje (Voditelj radionice: Dejan Fajfer)

16-18 sati: Monocikl-balansiranje-žongliranje (voditelji radionice: Ivana Pedljo i Jasmin Dasović/Tricycle trauma)

Prijaviti se možete na e-mail adresu: info@kulturni-centar Osijek s naznakom koje radionice će dijete pohađati. Radionice su prilagođene nivou početnika te po želji, djeca mogu pohađati obje radionice ili ponoviti istu radionicu u subotu i u nedjelju. Pohađanje radionica je besplatno za sve sudionike, uz prethodnu prijavu.

Klaunske radionice će voditi Dejan Fajfer, klaundoktor, voditelj klaunskih radionica i glumac. Završio je kazališnu/klaunovsku školu u Beču (International school of humor), i voditelj je klaunovskih radionica u Hrvatskoj, Mađarskoj i diljem Europe. Ivana Pedljo i Jasmin Dasović zagrebački je dvojac i izvedbeni kolektiv koji nastupa pod imenom Tricycle Trauma.  Bave se edukacijom djece i odraslih, rade na razvoju scene novog cirkusa u Hrvatskoj, a izražavaju se performansom i novim cirkuskim kazalištem. Izvodili su u Hrvatskoj i inozemstvu, a surađuju s domaćim i stranim izvedbenim umjetnicima.