Aktualni događaji | 13/06/24

PRIČA MI SE PRIČA: Koncertno čitanje bajke "DJED I NAJVEĆA REPA U SVEMIRU"

15/06/24 - 15/06/24 11:00

Priča mi se priča: DJED I NAJVEĆA REPA U SVEMIRU – predstava teatra Poco Loco u KC-u Osijek

Subotnja prijepodneva u Kulturnom centru Osijek već su tradicionalno rezervirana za naše najmlađe kulturnjake pa će tako i ove subote, 15. lipnja s početkom u 11.00 sati zagrebački teatar Poco Loco gostovati sa svojom predstavom za djecu „Priča mi se priča: Djed i najveća repa u svemiru.“
Priča mi se priča jedan je od prvih storytelling projekata u kazališnoj ponudi za najmlađe. Profesionalni glumci uz pratnju glazbenika i uz animirane ilustracije na grafoskopu, izvode poznate i manje poznate priče u formi koncertnog čitanja.

Ekipa iz Poca Loca tako pripovijeda poznate bajke koje oboji vizualnim efektima i glazbom instrumenata koje izvode uživo.  
U suradnji s Centrom za odgoj i obrazovanje Vinko Bek ovaj puta pričaju nam priču o Djedi i najvećoj repi u svemiru.

A priča ide otprilike ovako: Djed i baka su tužni jer repa nije rodila. Što sad? Odluče posaditi Genijalno Mega Ogromno zrno i tako se konačno osladiti repicom. Ali jao! Iz tog neobičnog zrnarepa ne prestaje rasti sve dok ne preraste čak i planet Zemlju! Svi se čude. Čudi se djed, čudi se baka, čude se susjedi, čude se kumovi, čude se kokoši, krave, mačka, pas, pilići, purani, ma baš svi!
Što se dalje događa? Neka djeca otkriju sama, u subotu, 15. lipnja s početkom u 11.00 sati u Maloj dvorani Kulturnog centra Osijek. Uzrast predstave je 3+, a trajanje je 30 minuta.

Predstava je namijenjena prvenstveno polaznicima Centra za odgoj i obrazovanje Vinko Bek, ali bit će dostupno i 30 besplatnih ulaznica za građanstvo koje možete preuzeti na porti Kulturnog centra Osijek (Trpimirova 2/A, Osijek) do petka,  14.6. do 23.00 sata.

Ulaz na predstavu bez ulaznice neće biti moguć. Zbog ograničenog broja mjesta, požurite po svoje ulaznice!