Aktualni događaji | 15/09/22

POP -UP CENTAR MLADIH u KC-u sklopu europskog projekta ROTOR KREATIVNE INDUSTRIJE

15/09/22 - 15/09/22 11:00

U četvrtak, 15. rujna od 20.00 sati Velika Dvorana Kulturnog centra Osijek na jednu večer postat će Centar mladih! Završno izdanje Centra mladih  događanje je koje se odvija u sklopu europskog projekta Rotor Kreativne industrije u kojem će polaznici spomenutog projekta predstaviti vještine koje su stekli sudjelovanjem na ovom projektu. Večerašnji Centar mladih prepuštamo budućim mladim kreativcima koji će (kreativno) osmisliti i izdizajnirati prostor ovog pop-up Centra, obojatii ga svjetlosnim instalacijama, ispuniti ga glazbom dj-eva..; snimati, fotkati i družiti se, jer sve su to vještine koje su ti mladi ljudi stekli kroz projekt i radionice koje ih na taj način pripremaju za rad u kreativnim industrijama.

Centar mladih je događanje na kojem će polaznici projekta napraviti jedan sasvim poseban event kojim će zaokružiti svoje sudjelovanje na ovom projektu, a vama kao slučajnim i/ili namjernim prolaznicima i posjetiteljima atmosferu za uživanje. Ulaz je besplatan.

Zbog vjetra i lošeg vremena, program će se umjesto planiranog Platoa ispred Kulturnog centra Osijek, održati u Dvorani Kulturnog centra Osijek u četvrtak, 15. rujna s početkom u 20.00 sati.

Projekt Rotor kreativne industrije sufinanciran je sredstvima Europskog socijalnog fonda.