Vijest | 20/05/24

OTVORENE PRIJAVE ZA 3. VIKEND RADIONICU SUVREMENOG PLESA

25/05/24 - 26/05/24 10:00

U tijeku su prijave za 3. vikend radionicu suvremenog plesa „Kreativno izražavanje tijelom, plesom i pokretom“ za odrasle koja će se u Kulturnom centru Osijek održati ovaj vikend, 25. i 26. svibnja 2024. pod vodstvom plesne pedagoginje Martine Terzić.
Prijave se šalju na e-mail adresu: info@kulturni-centar.hr.

Kulturni centar Osijek u suradnji s plesnom pedagoginjom Martinom Terzić pokrenuo je Ciklus 4 vikend radionice suvremenog plesa za odrasle. U subotu, 25. svibnja i u nedjelju, 26. svibnja, u terminu od 10-12 sati, slijedi nam 3. po redu vikend radionica.
Riječima voditeljice Martine Terzić:
„Ova radionica se temelji na osvještavanju tjelesnih mogućnosti izražavanja pokretom i plesom. U uvodnom dijelu radit ćemo na osvještavanju kretanja tijela kao cjeline te mobilnosti pojedinih dijelova tijela kako bi usmjerili pažnju na kinestetički osjet. Zatim ćemo kroz zadatke uspostaviti odnos tijela s prostornim, vremenskim, dinamičkim (muzikalnim) i kvalitativnim aspektima kako bismo usvojili potrebne alate za kreativno stvaralaštvo. Bavit ćemo se individualnim stvaranjem na zadanu temu, radom u paru te grupnom kretanju. Od dobivenih plesnih materijala za kraj ćemo oblikovati zajedničku koreografsku cjelinu.“

Cijena vikend radionice je 30 eura. Po prijavi putem e-maila, radionica se plaća na porti Kulturnog centra Osijek.

Za sudjelovanje u radionicama NIJE potrebno prethodno plesno iskustvo, iako je dobro došlo.

Broj polaznika po grupi je ograničen te Vas molimo da svoju prijavu pošaljete što prije kako bi osigurali svoje mjesto.

U prijavi navesti:
IME I PREZIME
DATUM ROĐENJA
PRETHODNO PLESNO ISKUSTVO: DA ili NE (Ako DA- navesti kratko vrstu plesa i koliko dugo ste se bavili plesom).