Aktualni događaji | 12/09/22

OTVARAMO NOVE DRAMSKE SKUPINE ZA DJECU OD 5.-8.RAZREDA OSNOVNE ŠKOLE!

15/09/22 - 15/09/22 20:00

Kulturni centar Osijek otvara nove grupe dramskih radionica. Od ove jeseni, upis u dramski studio otvoren je za učenike 5. i 6. razreda te 7. i 8. razreda osnovne škole. Kao i dosad, naš dramski studio bit će mjesto susreta, edukacije i druženja, ali nešto većih i starijih „klinaca“ !
Kroz dramski odgoj i rad u dramskim grupama razvijaju se mnoge važne, životno potrebne vještine – pozornost i koncentracija; glasovne i govorničke vještine, koordinacija i suradnja, a sve to kroz dramsku igru. Osim toga, kroz ljubav prema kazalištu, razvijaju se i kulturne navike te potrebe djece od najmlađe dobi.    

Dramske radionice vodit će Grgur Grgić, glumac i lutkar s Akademije za glumu i lutkarstvo u Osijeku.

Ukoliko su vaši klinci u dobi između 5. i 8. razreda, pozivamo Vas da ih dovedete na besplatni ogledni sat koji će se održati u četvrtak, 15. rujna s početkom u 20.00 sati. Ranije prijave dolaska putem e-maila nisu potrebne, a sudjelovanje na oglednom satu je za sve besplatno.

Na besplatnom oglednom satu djeca će se upoznati s voditeljem radionice i nakon toga reći vam žele li nastaviti dolaziti. Preporučamo da djeca na ogledni sat dođu u ugodnoj odjeći za fizičku aktivnost.  

Za djecu koja nakon oglednog sata izraze želju za sudjelovanjem u dramskom studiju Kulturnog centra Osijek, naknadno će biti dogovoren termin dramske radionice za djecu 5. i 6. razreda (jednom tjedno, dva školska sata), kao i za djecu 7.i 8.razreda (jednom tjedno, dva školska sata). Iznos mjesečne članarine: 100,00 kuna. Korisnici socijalnih programa ostvaruju pogodnosti i izuzeća od plaćanja članarine.

Dramski studio Kulturnog centra Osijek vašoj djeci ponudit će učenje kroz dramske improvizacije, dramsku igru, pokret, ples i glazbu, razvoj kreativnog mišljenja i izražavanja - dramski odgoj na zabavan i edukativan način.