Vijest | 01/08/22

OSJEČKO LJETO KULTURE: Vrhunski jazz koncert MAJA SAVIĆ JAZZ ANSAMBLA

18/07/22 - 18/07/22 21:00

Neki od najboljih glazbenika jazz scene na ovim prostorima,  predvođeni sjajnom jazz vokalisticom Majom Savić, večeras, 18.7. će nastupiti na pozornici Osječkog ljeta kulture- na platou ispred Kulturnog centra Osijek s početkom u 21 sat. 

Zvonimir Šestak na kontrabasu, Krunoslav Levačić na bubnjevima, Uglješa Novaković na alt saksofonu, Hrvoje Galler na klaviru, predvođeni prekrasnim vokalom Maje Savić, predstavit će svoj novi album „Invitation“ večeras ispred Kulturnog centra Osijek na koncertu u sklopu Osječkog ljeta kulture. Maja Savić Jazz Ensemble niz godina radi na aranžmanima instrumentalnih i vokalnih standarda, ali i autorske kompozicije koje su objedinili na albumu „Invitation“.

Maja Savić svestrana je glazbenica, koja piše svoje riječi, vokale i back vokale te komponira vlastite skladbe. Od najranije dobi komponira, pjeva, radi aranžmane, nastupa na malim i velikim koncertnim pozornicama te surađuje s poznatim glazbenicima iz Hrvatske, Portugala, Španjolske, Velike Britanije, Brazila i SAD-a. Živi između Zagreba i Pariza, ali njezin interes i istinska ljubav prema različitim glazbenim žanrovima i stalno istraživanje i usavršavanje u smjeru blues, jazz, latino, bossa nova, indijske, brazilske.. glazbe, odveli su je u sve krajeve svijeta.

Večeras, 18.7. Maja Savić Jazz Ansambl stiže u Osijek, gdje će vrhunskim koncertom „začiniti“ jedan naizgled sasvim običan srpanjski ponedjeljak. Plato ispred Kulturnog centra Osijek, od 21.00 sat! Ulaz SLOBODAN!

MAJA SAVIĆ JAZZ ANSAMBL

MAJA SAVIĆ vokal

HRVOJE GALLER  klavir

UGLJEŠA NOVAKOVIĆ alt sax

ZVONIMIR ŠESTAK  kontrabas

KRUNO LEVAČIĆ bubnjevi

Program:

1. Rain (H.Galler/M.Savić)

2. Not Today (M.Savić)

3. Waiting for the Sunshine (F.Hubbard/M.Savić)

4. Joy (M.Savić)

5. Invitation (B.Kaper)

6. All About That Bass (K.Kadish/M.Trainor)