Vijest | 07/07/22

OSJEČKO LJETO KULTURE: Koncert svjetske zvijezde ROBYA LAKATOSA !

09/07/22 - 09/07/22 21:00

Svjetska violinistička zvijezda Roby Lakatos u društvu virtuoznih članova svoga ansambla stiže u Osijek u subotu, 9.srpnja, gdje će u sklopu Osječkog ljeta kulture s početkom u 21.00 sat održati besplatan koncert u Dvorištu Stare pekare.

„Violinist s najbržim prstima na svijetu“, fantastičan virtuoz na violini, uz ime Robyja Lakatosa vežu se samo glazbeni superlativi. U najpoznatija klasična djela vješto unosi elemente i duh svoje izvorne romske tradicije, ali  i jazza,  što ga je odvelo u najveće svjetske koncertne i osiguralo suradnje s najpoznatijim jazz i klasičnim glazbenicima kao što su Herbie Hancock, Quincy Jones, Joshua Bellom, Maksim Vengerov, Nigel Kennedy i brojni drugi.

Istinska svjetska zvijezda, jedan i jedinstveni Roby Lakatos nastupit će na ovogodišnjem Osječkom ljetu kulture. Ne propustite priliku da svjedočite nastupu istinskih glazbenih virtuoza. Tehnička savršenost izvedbe, u spoju sa sjajnom energijom koju, zajedno s jednako virtuoznim članovima svoga ansambla, prenosi na sveprisutnu publiku, kombinacija je za jednu vrhunsku subotnju koncertnu večer osječkog ljeta (kulture).

Ulaz na koncert je BESPLATAN.

Ne propustite vidjeti i čuti svjetsku glazbenu senzaciju - Dame i gospodo - Roby Lakatos i ansambl!