Vijest | 15/07/22

OLJKIĆ: Predstava za djecu NAJBOLJI PRIJATELJI!

16/07/22 - 16/07/22 11:00

Ovu srpanjsku subotu, 16.7. provedite sa svojim klincima u hladovini Dvorišta matematičke gimnazije na - OLJKIĆU!
OLJKIĆ nam ovaj put donosi odličnu dječju predstavu „NAJBOLJI PRIJATELJI“ autora Peđe Gvozdića i Giullia Settima iz Gradskog kazališta Zorin dom iz Karlovca.

„Najbolji prijatelji“ predstava je za djecu neverbalnog tipa što ju čini zanimljivom i najmlađem uzrastu. Umjesto lutki, baloni igraju glavne uloge u ovoj toploj i duhovitoj priči o prijateljstvu koje nadvlada(va) sve razlike i teškoće koje nas često prate u životu. Glavni lik-balon, osamljeni je zmaj kojeg se svi boje, i koji na svoj, pomalo nespretan način pokušava pronaći prijatelje. Predstava priča priču o prijateljstvu -  kako se kroz igru spajaju i sprijateljuju naizgled nespojivi svjetovi.  Predstavu je neverbalnog tipa, pa tako i razumljiva svima. Prati ju originalna glazba Tina Tonkovića koja je vrlo bitan faktor same predstave, a ujedno i "glumac" u predstavi.

Ulaz je SLOBODAN.

S OLJKIĆ programom nastavljamo u subotu, 30.7. (Dvorište matematičke gimnazije, 11.00 sati) s predstavom KORAK PO KORAK DO ČISTE PLANETE Gradskog kazališta Zorin dom iz Karlovca. Autorica predstave je naša osječanka Petra Cicvarić, redatelj je Peđa Gvozdić, a u predstavi glume Lovorka Trdin i Andro Damiš.