Aktualni događaji | 23/08/22

OLJKIĆ: Predstava za djecu JEŽEVA KUĆICA!

27/08/22 - 27/08/22 11:00

OLJKIĆ nam ovaj put donosi legendarnu JEŽEVU KUĆICU u izvedbi kazališne družine Smješko iz Zagreba. Predstava će biti izvedena u subotu, 27. kolovoza s početkom u 11.00 sati u Kulturnom centru Osijek. Ulaz je BESPLATAN.

Program Osječkog ljeta kulture namijenjen našim najmlađim kulturnjacima, u subotu, 27.8. priprema posebnu kulturnu poslasticu: kazališnu predstavu „Ježeva kućica“ u izvedbi kazališta Smješko iz Zagreba. Predstava je namijenjena djeci predškolskog uzrasta i nižeg školskog uzrasta, ali i svima onima, velikima i malima, koji nose posebnu emociju i nostalgiju prema liku slavnoga lovca Ježurka Ježića, tekstu Branka Ćopića i originalnoj glazbi Hrvoja Hegedušića koja nam do današnjih dana nekako živo i jasno ostaje u ušima (i srcima).     

Ježeva kućica kazališta Smješko, mali je mjuzikl za djecu u režiji Tee Gjergjizi koji koristi originalnu glazbu iz audio zapisa nastalog prije 20 godina na kojoj su odrasle mnoge generacije. Originalni tekst, sjajni glumci i zanimljive lutke razlog su više zašto ovu predstavu vrijedi pogledati. Na lak i zaigran  način djeca, zajedno s poznatim likovima, odlaze u svijet šume te tako Ježeva kućica postaje ne samo ispričana priča, već i priča puna korisnih savjeta o dobroti, o odanosti i ljubavi prema svom domu.

Predstava za djecu „Ježeva kućica“ održat će se u subotu, 27.kolovoza s početkom u 11.00 sati u Kulturnom centru Osijek. Ulaz je SLOBODAN.