Vijest | 30/06/22

OLJK: Koncertni show u izvedbi francuskog steam-punk benda ERNEST

03/07/22 - 03/07/22 21:00

 Na Osječko ljeto kulture stiže nam izvrstan francuski bend imena Ernest. Bend teatarskog nastupa i steam - punk izričaja svoj koncertni show  „Anachronicoscope“ održat će u nedjelju, 3. srpnja u 21 sat na platou ispred Kulturnog centra Osijek.

Predvođen pjevačem Julienom Grayerom na bendžu, kojega je francuski magazin Avantage nazvao „Brad Pittom iz 19. stoljeća“, bend Ernest posljednje desetljeće suvereno vlada francuskom glazbenom scenom. Kombinacija udaraljki, gitare, bas-gitare, bendža i klavijatura i steam-punk izričaja u vrhunskoj instrumentalnoj izvedbi -  recept su za kvalitetni koncertni show.

Njihovi atipični nastupi publiku vizualno uvlače u svijet Julesa Verna, s instrumentima koji kao da su došli s Nautilusa.

Članovi grupe Ernest kroz svoj fantazmagorični koncertno – kabaretski nastup vode vas na romantično putovanje kroz vrijeme uz suvremenu glazbu u vrhunskoj izvedbi.

Uz potporu Francuske alijanse Osijek, koncert je dio mini turneje Ernesta koji će nakon koncerata u Rijeci i Zagrebu, svirkom zasigurno oduševiti i Osječane.

Ulaz SLOBODAN.

Nedjelja, 3/7/2022 / 21.00 sat / Plato ispred Kulturnog centra Osijek /Osječko ljeto kulture