Aktualni događaji | 24/07/23

NOVO IZDANJE GASTRO FILM FESTIVALA: Festoval kratkih filmova s tematikom gastronomije!

22/07/23 - 22/07/23 21:00

Osječko ljeto kulture i Gastro film festival i ove su godine udružili snage te će na krovu Kulturnog centra u subotu, 22. srpnja s početkom u 21.00 sat biti prikazana selekcija filmova ovogodišnjeg Festivala.

Za one koji (još) ne znaju, Gastro film festival međunarodni je festival kratkih filmova s tematikom gastronomije. Svi filmovi koji sudjeluju u konkurenciji festivala sadržavaju recept za pripremu nekog jela, pića ili slastice, i/ili se u njima hrana i piće moraju pojavljivati.
Različitih vrsta i žanrova-bilo igrani/animirani/dokumentarni-festival svake godine okuplja i sljubljuje filmske, gastro i art entuzijaste te u formi kratkog filma tematizira gastronomiju na različite načine.  
Ove godine organizatori Festivala iz Video kluba Mursa najavljuju čak 15 kratkih filmova iz 7 država, od toga jedan i iz Hrvatske.

Svi filmovi u konkurenciji su prevedeni na hrvatski i titlovani su. Objava rezultata i dodjela nagrada najboljim filmovima ovogodišnjeg izdanja Gastro film festivala bit će u subotu, po završetku projekcije.

Ulaz je SLOBODAN.