Aktualni događaji | 17/12/21

NOĆ CRNO - BIJELE ČAROLIJE: Božićni koncert pijanista Vitomira Ivanjeka

19/12/21 - 19/12/21 20:00

Božićna čarolija u Kulturnom centru Osijek nastavlja se božićnim koncertom pijanista Vitomira Ivanjeka. U nedjelju, 19. prosinca, s početkom u 20 sati, očekuje vas koncert pod nazivom „Čarolija crno - bijelih tipki“ s klavirskim potpisom Vitomira Ivanjeka!

Koncertni program kakvog svi u vrijeme Božića uživamo slušati: dobro nam poznate božićne pjesme u originalnim aranžmanima Vitomira Ivanjeka,  popularna klasična djela, uvijek zanimljive koncertne parafraze i jedna osječka praizvedba, sve vas to očekuje na nedjeljom božićnom koncertu u Kulturnom centru Osijek.

Karizmatični pijanist Vitomir Ivanjek poznat je po svojim majstorskim improvizacijama, te po jedinstvenoj sinergiji klasične i popularne glazbe u vlastitim koncertnim aranžmanima, parafrazama i skladbama. Uz to što je koncertni pijanist, skladatelj i orguljaš, Vitomir Ivanjek dugogodišnji je zborovođa poznatog dječjeg zbora Zagrebački anđeli®. Od ovog svestranog umjetnika navikli smo na originalne glazbene spektakle u vlastitoj režiji pa očekujemo jednako raskošan i čaroban, pravi Božićni koncert u nedjelju u Kulturnom centru Osijek.

Koncert je dio Adventa u Kulturnom centru Osijek ostvarenom uz sponzorstvo Zagrebačke banke.

Ulaz na koncert je SLOBODAN, bez prethodne najave, isključivo uz predočenje važeće COVID potvrde na ulazu.