Aktualni događaji | 29/06/21

"MI ĆEMO PJEHE" - Večer književnosti i glazbe na krovu KC-a

25/06/21 - 25/06/21 20:00

Laura Dobutović Ravlić, Nina Savić, Bojana Nemet, Kristina Vuk i Erika Žilić Vincetić pet su legica, zaljubljenica u književnost, u čitanje, pisanje i razmišljanje okupljenih pod nazivom LITTERA.
Littera je društvo ljubitelja književnosti iz Osijeka koje ove godine proslavlja svoj 1. rođendan.

Kulturni centar Osijek želi dati svoj doprinos razvoju kulture čitanja, pisanja, zaljubljivanja u književnost i svim tim lijepim i pomalo zaboravljenim stvarima koje Littera svojim djelovanjem promovira.
A obzirom da je 2021. i službeno proglašena godinom čitanja - evo savršene prilike da spojimo ugodno s ugodnim, korisno s korisnim, ugodno s korisnim i od toga napravimo dobar rodenđanski književni tulum!

U petak, 25. lipnja u 20:00 sati pozivamo Vas na krovnu terasu Kulturnog centra Osijek na VEČER KNJIŽEVNOSTI i GLAZBE „MI ĆEMO PJEHE”.

MI ĆEMO PJEHE” zbirka je kratkih priča i pjesama u izdanju izdavačke kuće Fokus koju potpisuje ovih pet autorica: Laura Dobutović Ravlić, Nina Savić, Bojana Nemet, Kristina Vuk i Erika Žilić Vincetić. Pjesme i priče tematiziraju Osijek.

Književnu večer s prigodnim (popratnim glazbenim) programom vodit će književnik, promotor i filozof Zoran Kojčić.

Budite s nama u petak, 25.6. s početkom u 20:00 sati na krovnoj terasi našeg Kulturnog centra Osijek (Trpimirova 2/a).

Ulaz je slobodan.

Mislimo jedni na druge i dalje, i vodimo se trenutno važećim epidemiološkim mjerama, stoga Vas molimo da nam svoj dolazak potvrdite na e-mail: i
nfo@kulturni-centar.hr