Aktualni događaji | 07/09/23

Kreću UPISI u DRAMSKI STUDIO KC-a za osnovnoškolce i srednjoškolce!

07/09/23 - 15/09/23 07:00

Kreću upisi u Dramski studio Kulturnog centra Osijek!
Dramski studio KC-a aktivan je već dvije školske godine, a i treću godinu zaredom nastavljamo druženje te proširujemo prostor za nove dramske susrete.

Od listopada 2023. godine naš dramski studio moći će upisati i pohađati djeca svih razreda osnovne škole, i srednje škole, u skupinama 1.-4. razred / 5. - 8. razred OSNOVNE ŠKOLE i 1.-4. razred SREDNJE ŠKOLE. Imajući na umu da je kazalište poligon za brojne vještine- razvoj pozornosti i koncentracije, glasovnih sposobnosti i govorničkih vještina, koordinacije, suradnje i sveukupni razvoj mašte i kreativnosti, pozivamo sve zainteresirane da se priključe te uključe u ovu cjelogodišnju dramsku igru pod vodstvom iskusnih dramskih pedagoga.  

Dramski studio Kulturnog centra Osijek ponudit će djeci i mladima učenje kroz dramske improvizacije, dramsku igru, pokret, ples i glazbu, razvoj kreativnog mišljenja i izražavanja - dramski odgoj na zabavan i edukativan način.

Prijave traju do 15.9., putem e-maila: info@kulturni-centar.hr.

Iznos mjesečne članarine: 15 eura. (Korisnici socijalnih programa ostvaruju pogodnosti i izuzeća od plaćanja članarine stoga molimo da nas kontaktiraju ili napomenu isto u mailu prijave).

Po prijavi, bit će organizirani besplatni ogledni sati u tjednu 18.-22. rujna za sve tri skupine da prijavljeni učenici sebe (ali i vas roditelje) uvjere žele li i dalje pohađati Dramski studio KC-a!