Aktualni događaji | 25/11/21

KC OSIJEK vas poziva: Slanjem fotografije postanite dio svjetlosne proslave Dana grada!

25/11/21 - 27/11/21 00:00

Drugog prosinca grad Osijek proslavit će svoj 235.rođendan. Velikih 235 godina duge i značajne povijesti grada kojeg ne čine samo njegovi povijesni simboli, statue, zgrade i institucije, nego prvenstveno - ljudi. Građani koji su tijekom stoljeća i godina gradili njegov identitet, navike, kulturu i oblikovali život u njemu.

Stoga, Kulturni centar Osijek uoči ovogodišnjeg Dana grada Osijeka poziva građane da nam pošalju svoju (obiteljsku) fotografiju nastalu u omiljenim trenucima i zakucima Grada!

Trenuci svakodnevnog života grada zabilježeni foto objektivom njegovih stanovnika, oživjet će brojna lijepa sjećanja i povezati različite generacije, a Trg Ante Starčevića 2.12.2021. od 18 do 24 sata učiniti velikim vremenoplovom.

Kulturni centar Osijek poziva vas da slanjem svoje fotografije koja je motivima, kadrovima, emocijama vezana uz Osijek, postanete svjetlosni dio „lica i naličja“ Grada.

Cjelokupni "svjetlosni" događaj na Trgu Ante Stračevića u povodu Dana grada Osijeka ostvaren je uz potporu i u suradnji s Gradom Osijekom, i Zagrebačkom bankom kao sponzorom svih događanja u sklopu projekta Kaleidoskop.

Fotografiju nam pošaljite na e-mail adresu: info@kulturni-centar.hr zaključno sa subotom, 27.studenoga 2021. Godine.


Autori instalacije napravit će izbor fotografija koje će biti projicirane.

Dostavom fotografija sudionici natječaja daju pravo Kulturnom centru Osijek da iste koristi za javno prikazivanje na Dan grada Osijeka 2.prosinca 2021.godine.