Vijest | 08/03/21

Kazališni maraton "trči" se i u Kulturnom centru Osijek

12/03/21 - 14/03/21 00:00

Treći po redu Kazališni maraton stiže i u Kulturni centar Osijek. Ovogodišnje izdanje odvija se od 12. do 14. ožujka na čak tri lokacije gdje će publika moći pogledati 18 predstava, što domaćih, a što i gostujućih hrvatskih kazališta.

Tako je cijeli program predstavljen na današnjoj tiskovnoj konferenciji od strane zamjenice gradonačelnika Žane Gamoš i Dražena Alerića, pročelnika Upravnog odjela za društvene djelatnosti u foyeru KC-a.

Ove godine naglasak je na komedijama i dječjim predstavama, a osim osječkih kulturnih snaga, doprinos u programu dat će i gostujuća kazališta iz Zagreba, Varaždina i Rijeke.

Predstave koje ćete imati priliku pogledati u našim prostorima su INTERVJUI (cabaret) s Akademije za umjetnost i kulturu u Osijeku.
Redatelji su Jasmin Novljaković, Saša Anočić i Marijan Josipović, a glume studenti Akademije za umjetnost i kulturu u Osijeku. 

Druga predstava je monodrama MOJ SLUČAJ (Vlado Gotovac) gostovanja Teatrin Grdelin. Redatelj i glumac je Boris Svrtan. 

Karte za predstave koje se igraju u KC-u možete kupiti u prostorijama Kulturnog centra (Ul. Kneza Trpimira 2/A, Osijek).

Karte se prodaju ponedjeljkom, utorkom i četvrtkom od 08:00 do 16:00h te srijedom i petkom od 08:00 do 20:00h, kao i na sam dan predstave sat vremena do početka ako još bude slobodnih karata. Rezervacije karata nisu moguće, a jedna osoba može kupiti najviše dvije karte za pojedinu predstavu. Sve ulaznice u prodaji su od ponedjeljka 8. ožujka, a cijena iznosi 10 kuna za predstave u izvedbi Akademije za umjetnost i kulturu u Osijeku, 15 kuna za dječje predstave, te 30 kuna za predstave za odrasle. 

Za više informacija i dostupnosti karata možete se javiti putem telefona ili maila:

+385 31 65 83 60
info@kulturni-centar.hr

Cijeli program možete pronaći ovdje