Vijest | 17/09/20

Ivan Kovačević - Jimi u Novoj rupi!

17/09/20 - 17/09/20 21:00

Iako je za danas bio predviđen koncert sastava The Morenos, zbog nepredviđenih okolnosti moramo ga odgoditi za neki drugi pogodniji datum, ali svirke u Novoj rupi će naravno ipak biti.

Nakon što je uveselio stanovnike Sjenjaka i Vijenca Ivana Meštrovića tijekom nemilosrdnog "lockdowna" u sklopu projekta Kultura na kotačima, ponovno nam dolazi Ivan Kovačević - Jimi.

Osječki gitarist i pjevač za kojega se može reći kako živi za glazbu, svoj prvi susret s gitarom koja ga vjerno prati ostvario je s deset godina, a glazbom se aktivno počeo baviti sa 16 godina. Razvio je ljubav prema rocku 50-ih godina i country glazbi.

Danas će se publici u Novoj rupi predstaviti i svojim autorskim pjesmama. Mi jedva čekamo čuti Jimija ponovno, a nadamo se i vi od 21h na istoj lokaciji! :)

 

*Ulaz je besplatan za sve posjetitelje uz ograničen broj sjedećih mjesta i uz pridržavanje epidemioloških mjera. Programi će se održati uz pridržavanje epidemioloških okvira propisanih od strane Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo, pri čemu će se posjetitelje pozvati na pridržavanje svih propisanih mjera. Tijekom programa bit će osigurana sjedeća mjesta kao i ona za visokim stolovima, a posjetitelji će u prostor održavanja moći ući nakon izmjerene tjelesne temperature, potpisane evidencije o prisustvu te obavezne dezinfekcije ruku.*