Aktualni događaji | 06/11/23

GOSTOVANJE PREDSTAVE "TRI I POL SESTRE" !

09/11/23 - 09/11/23 20:00

Gostovanje kazališne predstave „Tri i pol sestre“ u režiji Peđe Gvozdića s Petrom Cicvarić, Martinom Stjepanović, Mateom Marušić i Lovorkom Trdin u glavnim ulogama, očekuje vas ovaj četvrtak, 9.11. s početkom u 20.00 sati u Kulturnom centru Osijek. Ulaznice po cijeni od 7 eura su u prodaji na porti Kulturnog centra Osijek.
Predstava je nastala u koprodukciji Gradskog kazališta „Joza Ivakić“ iz Vinkovaca i Gradskog kazališta „Zorin dom“ iz Karlovca. Topla je to obiteljska priča o uspomenama, ali i razarajućim tajnama koje jedva čekaju isplivati na površinu.
Dalija, Melita, Morana i Mirta su četiri potpuno različite sestre koje su se nedavno zauvijek oprostile od svoje majke. Prije nego što je umrla, mama im je ostavila nekoliko kovčega punih raznih uspomena koje djevojke trebaju raspodijeliti među sobom. No u jednom se kovčegu sakrila i obiteljska tajna koja se skrivala gotovo trideset godina. Hoće li ova tajna razoriti sestre ili će ih još više zbližiti?

Redatelj Peđa Gvozdić o predstavi je rekao: „Gotovo svaka obitelj ima tajne. One mogu povezati ili dovesti do raspada; neke je možda bolje nikada ne otkriti. A što ako se otkriju? Lik Melite pred kraj komada kaže: „Ako smo već izvukli kosture iz ormara onda dostojanstveno zaplešimo s njima.“ Upravo time sam se vodio režirajući ovaj komad. Pokušao sam voditi glumice u dostojanstvenom plesu ljubavi, frustracije, traume, bijesa i razumijevanja do toga da postanu i ostanu sestre. Obitelj. Drago mi je da su ove mlade, talentirane glumice u tome itekako uspjele.“

Ulaznice po cijeni od 7 eura u prodaji su na porti Kulturnog centra Osijek (Trpimirova 2/a) svaki dan od 7-23 sata.
Trajanje predstave: 75 min.

Osigurajte svoje ulaznice za gostujuću predstavu u Kulturnom centru Osijek te uživajte u jednoj obiteljskoj priči postavljenoj na kazališne daske,  u izvedbi osječko-vinkovačkog glumačkog kvarteta poznatih mladih domaćih glumica koje u četvrtak, 9.11. u 20.00 sati igraju u Osijeku-u Kulturnom centru Osijek.