Aktualni događaji | 09/11/21

GOSTOVANJE PLESNE PREDSTAVE INDIVIDUE(T)

10/11/21 - 10/11/21 20:00

Plesna predstava INDIVIDUE(T) nastala u produkciji Sabmarinea i Zagrebačkog plesnog centra, gostuje u Kulturnom centru Osijek u srijedu, 10. studenoga 2021. s početkom u 20.00 sati.
Individue(t) je autorski plesni projekt Lare Frgačić i Endija Schrӧttera čija je glavna tema odnos između dva tijela.

Autori-izvođači predstavom nastoje prikazati prirodni fenomen odnosa moći do kojeg neizbježno dolazi u trenutku susreta dvaju bića, a koji je nezaustavljivo fluidan i višestruko iskaziv. Takav odnos može biti prikazan kroz fizički položaj tijela u prostoru, kako s drugim stupa u kontakt te se prema njemu odnosi, a ponekad se njegov sadržaj može iščitati i iz samog pogleda prije nego li do fizičkog kontakta uopće dođe. Međusobna ovisnost koja se na momente stvara, kao i trenutci u kojima se između dva lika ne može razaznati pretenzija ka ostvarenju moći pa oni djeluju unisono, no takav sklad, kao i u stvarnom životu, nije zamišljen da traje vječno.


Individue(t)
prva je autorska plesna predstava Lare Frgačić i Endija Schrӧttera u kojoj ovih dvoje vrsnih plesnih umjetnika koriste koreografske alate usvojene tijekom studija plesa te rada s različitim koreografima.

Izvedba plesne predstave Individue(t) održat će se u srijedu, 10. studenoga u Maloj dvorani Kulturnog centra Osijek s početkom u 20.00 sati.
Ulaz na predstavu je SLOBODAN, isključivo s COVID potvrdom.
Broj mjesta u Maloj dvorani KC-a Osijek je ograničen stoga rezervirajte svoje mjesto putem e-maila: info@kulturni-centar.hr

 
10.11.2021. / 20.00 sati
Kulturni centar Osijek/ Mala dvorana
INDIVIDUE(T)

Autorski tim:

koreografija i izvedba: Lara Frgačić, Endi Schrötter 

dramaturgija: Marija Androić

glazba: Jan Kozumplik

svjetlo: Luka Črnelč

fotografije: Anja Krušelj

producenti: Sabrina Herak Smoković i Marin Leo Janković

produkcija: SABMARINE

suradnja: Zagrebački plesni centar