Aktualni događaji | 09/02/24

Gostovanje komedije PUNI PANSION s Katarinom Baban u KC-u!

16/02/24 - 16/02/24 20:00

Osječka glumica Katarina Baban vraća se na osječku kazališnu scenu – ovaj put onu Kulturnog centra Osijek s predstavom „Puni Pansion“, u kojoj glumi -  sama, ali pritom uspijeva uskočiti u više od dvadeset uloga!  Gostovanje komedije „Puni pansion“ na rasporedu je u petak, 16. veljače s početkom u 20.00 sati u Kulturnom centru Osijek. Ulaznice po cijeni od 10,00 eura u prodaji su na porti Kulturnog centra.

Prema motivima velikog broadwayskog hita ‘Fully Committed’  redateljica predstave Tihana Strmečki unijela je i svoja brojna znanja stečena na Broadwayu pa ova predstava donosi domaću inačicu kazališnog komada u kojem se svatko od nas može prepoznati.

Otkrijte na što su spremni 'mali' ljudi koji na današnjem nemilosrdnom tržištu rada svim snagama nastoje očuvati svoje dostojanstvo i snove. Kakve veze imaju recepcija, vibratori, karmine i začepljen WC saznajte u Punom Pansionu!

Vrckava, energična i urnebesna Katarina Baban u ovoj životnoj komediji ispunila je mnoge dvorane i nasmijala ih, ali i publiku „poslala“ kući s nekim poznatim osjećajem da se svatko od nas, bilo koje profesije, našao u nekoj od sličnih situacija.

Ulaznice po cijeni od 10 eura u prodaji su na porti Kulturnog centra Osijek (Trpimirova 2/a, Osijek), počevši od subote 10.2. ponedjeljak -  subota 7-22 sata.

Petak, 16.2.2024./20.00 sati/ Kulturni centar Osijek
„PUNI PANSION“ – životna komedija vatrene sezonke

Autor: Igor Weidlich
Režija: Tihana Strmečki
Dramaturgija: Igor Weidlich i Tihana Strmečki
Asistentica režije: Marija Pavić
Grafičko oblikovanje: Kristina Gudac
Izrada kostima: Angela Runje
Produkcija: B GLAD Produkcija, Zagreb

Glumi: Katarina Baban