Aktualni događaji | 19/04/22

GOSTOVANJE CRNOHUMORNE HIT KOMEDIJE MODERNA AFRODITA !

22/04/22 - 23/04/22 19:00

Crnohumorna hit komedija Moderna afrodita u izvedbi sjajnih mladih glumica, ujedno i autorica predstave, Karmen Sunčane Lovrić i Katarine Arbanas, gostuje u Kulturnom centru Osijek dva dana zaredom, u petak i subotu, 22. i 23. travnja 2022. s početkom u 20 sati.

Glumice KARMEN SUNČANA LOVRIĆ i KATARINA ARBANAS 22. i 23. 4 u Kulturnom centru Osijek izvest će svoju autorsku, crnohumornu hit komediju MODERNA AFRODITA. Predstava koja na komičan način progovara o društvenim ulogama, stereotipima, nametnutim standardima ljepote i uspješnosti, problemima i predrasudama koje ženama nameće suvremeni način života u srazu s tradicionalnim društvenim obrascima, ali i žene jedne drugima  - natjerat će vas da se nasmijete do suza i plačete od smijeha!

Protagonistice predstave dvije su, na prvi pogled, potpuno različite žene, koje se slučajno susreću na „nevjerojatnom, po izboru svjetskih stručnjaka pomno osmišljenom transformirajućem wellness programu“, koji može riješiti sve njihove životne probleme. Iako od prvog trena, između Marije (Katarina Arbanas) i Magdalene (Karmen Sunčana Lovrić) frcaju međusobne predrasude i osude, spletom okolnosti one skidaju svoje socijalne maske, otkrivaju si međusobno svoja prava lica, te upravo iz njihovog međusobnog kontakta dolazi do neočekivanog preobražaja.

Autorice i izvođačice, Katarina Arbanas i Karmen Sunčana Lovrić, mlade su priznate hrvatske glumice koje se ostvaruju u kazališnom svijetu, ali i onom filmskom, televizijskom ili radijskom. Okupljene u Umjetničkoj organizaciji Studio 9 sa svojom hit predstavom dolaze prvi put u Osijek  22. i 23. 4. s početkom u 20 sati! 

Je li žena ženi vuk i funkcionira li prijateljstvo štikle i tenisice – saznajte u ovoj zabavnoj i opuštajućoj predstavi za žene i muškarce!

 

Cijena ulaznice: 40,00kuna

Rezervacija ulaznica na e-mail: info@kulturni-centar.hr.

Plaćanje i preuzimanje ulaznica: Na dan predstave, sat vremena prije početka predstave (22.4. 19-20 sati/ 23.4. 19-20 sati) u KC Osijek.

Trajanje predstave: 90 minuta