Aktualni događaji | 24/02/22

FRANCUSKA GLAZBENA PRIČA za Valentinovo u izvedbi Nere Stipičević!

14/02/22 - 14/02/22 20:00

Valentinovo u Kulturnom centru Osijek donosi vam dašak starog Pariza, prizvuk ljubavi, kapljicu vina i duh dobrog života!

Glumica Nera Stipičević u pratnji pijanista Tomislava Parmaća pjevat će francuskim jezikom ljubavi i ispričati vam Francusku glazbenu priču:  koncert pod nazivom "VOILÀ à la Travershe" održat će se u ponedjeljak, 14. veljače  s početkom u 20.00 sati u Kulturnom centru Osijek.

Nijedna kultura ne pjeva glazbene priče na svom jeziku dojmljivije od francuske kulture, a malo koja glazba dotiče emocije tako snažno i direktno kao stara francuska šansona. Bilo da ste štovatelj dana  Valentinova, francuske glazbe općenito, ili jednostavno želite ponedjeljak navečer provesti na dobrom ambijentalnom koncertu, u Kulturnom centru Osijek pronaći ćete što tražite.

Nera Stipičević glumica je i pjevačica ansambla Zagrebačkog gradskog kazališta Komedija, ali i dvostruka stipendistica institucije Grada Pariza „Recollets International“. Za svojih je rezidencijalnih boravaka u Parizu razvila ljubav prema francuskoj glazbi jeziku, a koju je pretočila u program koncerta „VOILÀ à la Travershe“. Program koncerta u intimističkoj izvedbi Nere Stipičević u pratnji pijanista Tomislava Parmaća, presjek je uspješnica francuske glazbe i autora čija je glazba i popularnost prešla daleko izvan granice Francuske i koji su obilježili francusku i europsku glazbu 20. stoljeća: Jacquesa Brela, Edith Piaf, Charlesa Aznavoura, Michela Legranda i brojnih drugih.

Cijena ulaznice za koncert je 40,00kuna. Rezervacije mjesta vrše se na e-mail: info@kulturni-centar.hr, a plaćanje i preuzimanje ulaznica na dan koncerta (od 19.00 sati do početka koncerta).

Ulaz moguć isključivo s COVID potvrdom.