Aktualni događaji | 30/08/23

"Filmski kraj" OLJK-a: britanska komedija "SVE ŠTO POŽELIŠ"!

01/09/23 - 01/09/23 20:00

Posljedna filmska projekcija u sklopu ovogodišnjeg OLJK-a britanska je komedija „Sve što poželiš“ redatelja Terryja Jonesa koja je nakon dugo vremena okupila čitavu Monthy Python ekipu, neke od najboljih britanskih glumaca, zajedno s legendarnim glumcem i komičarem Robinom Williamsom koji je upravo u ovom filmu maestralno odigrao svoju posljednju ulogu.

Film „Sve što poželiš“ gledamo na krovnoj terasi Kulturnog centra Osijek (u slučaju lošeg vremena u Maloj dvorani KC-a) u petak, 1. rujna s početkom u 20.00 sati. 

Radnja filma: Vanzemaljsko vijeće odlučilo je u potpunosti uništiti ljude na Zemlji, ali će dati priliku zemljanima da dokažu svoju vrijednost. Nasumce odabran, učitelj Neil Clark, dobiva moć činiti što god zamisli, poput čarobnjaka. U početku Neil ispunjava svoje želja, ali ubrzo shvaća da nije sve tako jednostavno. U očajničkoj potrazi za nekim tko bi mu mogao udijeliti savjet, ustupi moć govora svom psu Dennisu. Pokazat će se da je izreka “pazi što želiš, moglo bi ti se ostvariti” itekako istinita…

Naslovne uloge u filmu igraju Simon Pegg, Kate Beckinsale, Eddie Izzard, Rob Riggle i Sanjeev Bhaskar, a glasove daju: John Cleese, Terry Gilliam, Terry Jones, Michael Palin, Eric Idle i Robin Williams. Trajanje: 85 minuta.

Ulaz na film je besplatan, kao i kokice uz film!