Aktualni događaji | 19/01/23

Dvije dodatne izvedbe predstave NEMOŠ POBJEĆ OD NEDJELJE!

05/12/22 - 06/12/22 20:00
U ponedjeljak, 5.12. i u utorak, 6.12. u Kulturnom centru Osijek, ne propustite pogledati odličnu novu predstavu "NEMOŠ POBJEĆ OD NEDJELJE" u produkciji Kulturnog centra Osijek!
 
Za vas smo u prosincu pripremili dvije dodatne izvedbe predstave, koje su na rasporedu u Maloj dvorani Kulturnog centra Osijek:
PONEDJELJAK, 05.12., 20.00 sati
UTORAK, 06.12., 20.00 sati
 
Cijena ulaznice: 40,00 kuna
Prodaja ulaznica: Na porti Kulturnog centra Osijek (Trpimirova 2/a, Osijek) od ponedjeljka do subote 7-21 sat ili sat vremena prije početka predstave.
Rezervacija ulaznica na e-mail: info@kulturni-centar.hr.
 
O PREDSTAVI:
Jezik ove predstave bliži je vašem životu i rečenicama koje ste čuli ili izgovorili od bilo kojeg dosad. Ona i On likovi su ove priče, a kao i svaka druga priča o odnosu muškarca i žene, i ova je pred svoje likove stavila cijeli raspon situacija, duhovitih i bolnih, svakodnevnih i epskih... Uživajte u priči Njega i Nje, prisjećajući se i one važnije- Svoje priče.
Nova generacija osječkih glumaca Antonia Mrkonjić i Dominik Karaula donose u kazališni život grada energičnu predstavu kojom Kulturni centar Osijek pokreće vlastitu kazališnu produkciju, a u kojoj nas uskoro očekuju još dvije premijere. Prva od njih jedna je od najizvođenijih hrvatskih drama nagrađivane Tene Štivičić NEMOŠ POBJEĆ OD NEDJELJE.