Vijest | 26/04/21

Autorski koncert Ivana Kovačevića

30/04/21 - 30/04/21 20:00

U petak, 30. travnja, od 20:00h, dobro znan u osječkom glazbenom krugu, Ivan Kovačević, predstavit će se sa svojim autorskim pjesmama.
Do sada smo ga naviknuli gledati i slušati u obradama najpoznatijih svjetskih hitova, a ovoga puta posjetitelje male dvorane Kulturnog centra Osijek zvucima autorskih stvari na gitari odvest će u neke nove dimenzije.
Ovaj osječki gitarist i pjevač od malih je nogu okružen glazbom, a svoju ljubav prema gitari njeguje od svoje desete godine i to uglavnom kao samouk, slušajući usput brojne gramofonske ploče i kazete iz kolekcije starije braće i oca. Aktivno je počeo svirati već sa 16 godina i to u raznim žanrovima, od kojih je najskloniji country glazbi, rocku 50-ih godina, ali i zabavnoj narodnoj glazbi naših prostora.

Ivan je već bio dio naših programa, prvenstveno "Kulture na kotačima" koju je otvorio, a od koje je taman prošlo godinu dana, a poslije i koncerta u sklopu "Kulture u Novoj rupi"

Radujemo se slušati ga ponovno!

*Ulaz je besplatan za sve posjetitelje uz ograničen broj sjedećih mjesta (25) i uz pridržavanje epidemioloških mjera. Potrebno je napraviti rezervaciju mjesta s imenom i prezimenom osobe na e-mail: info@kulturni-centar.hr.
Programi će se održati uz pridržavanje epidemioloških okvira propisanih od strane Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo, pri čemu će se posjetitelje pozvati na pridržavanje svih propisanih mjera. Tijekom programa bit će osigurana sjedeća mjesta, a posjetitelji će u prostor održavanja moći ući nakon izmjerene tjelesne temperature, potpisane evidencije o prisustvu te obavezne dezinfekcije ruku.*