Aktualni događaji | 12/04/23

2.4. Nova izvedba predstave "NEMOŠ POBJEĆ OD NEDJELJE"

02/04/23 - 02/04/23 20:00

Kako i sam naziv predstave kaže, u nedjelju, 02.04. ne pokušavajte pobjeći od neizbježnog i dođite uživati u kazališnoj predstavi nastaloj prema popularnom tekstu nagrađivane Tene Štivičić, u produkciji Kulturnog centra Osijek, i u izvedbi osječkih glumaca Antonije Mrkonjić i Dominika Karaule.

NEDJELJA, 02.04./20.00 sati/ Mala dvorana Kulturnog centra Osijek

Cijena ulaznice: 5,00 EURA

Prodaja ulaznica: Na porti Kulturnog centra Osijek (Trpimirova 2/a, Osijek) svaki dan od 7-22, i u nedjelju od 19 sati do početka predstave.
Rezervacija ulaznica na e-mail: info@kulturni-centar.hr.

O PREDSTAVI:
Jezik ove predstave bliži je vašem životu i rečenicama koje ste čuli ili izgovorili od bilo kojeg dosad. Ona i On likovi su ove priče, a kao i svaka druga priča o odnosu muškarca i žene, i ova je pred svoje likove stavila cijeli raspon situacija, duhovitih i bolnih, svakodnevnih i epskih... Uživajte u priči Njega i Nje, prisjećajući se i one važnije- Svoje priče.
Provjerite zašto i nakon skoro 20 izvedbi, publika i dalje zadovoljno i s osmijehom na licu izlazi s ove predstave.
Nova generacija osječkih glumaca Antonia Mrkonjić i Dominik Karaula donose u kazališni život grada energičnu predstavu kojom je Kulturni centar Osijek pokrenuo vlastitu kazališnu produkciju. Nakon nje,  slijedila su još dva premijerna naslova: „MAJKEMI“ u režiji Stjepka Galovića Kandžije i „PLIŠANA REVOLUCIJA“ autorskog tima Vanje Jovanovića i Mateja Sudarića.